-->
L.A. Noire Steam’de %50 İndirimli

Team Bondi tarafından geliştirilen Rockstar oyunu L.A. Noire için Steam’de hafta ortası çılgınlığı adı altında yeni bir kampanya başlatıldı. Bugün akşam saatlerine kadar devam edecek kampanya dahilinde L.A. Noire ve DLC’leri %50 indirimli olarak satışa sunuluyor. L.A. Noire 14.99 dolar, tüm DLC’leri içeren L.A. Noire Complete Edition ise 19.99 dolar, L.A. Noire and Brady Guide […]

15.03.2012 | mrcappola

Team Bondi tarafından geliştirilen Rockstar oyunu L.A. Noire için Steam’de hafta ortası çılgınlığı adı altında yeni bir kampanya başlatıldı.

Bugün akşam saatlerine kadar devam edecek kampanya dahilinde L.A. Noire ve DLC’leri %50 indirimli olarak satışa sunuluyor. L.A. Noire 14.99 dolar, tüm DLC’leri içeren L.A. Noire Complete Edition ise 19.99 dolar, L.A. Noire and Brady Guide Combo 29.99 dolar, L.A. Noire: The Complete Edition – Brady Guide 9.99 dolar ve L.A. Noire DLC Bundle (oyun hariç,tüm DLC’leri içeriyor) paketi de 5.99 dolardan Steam’deki yerini aldı.İlgili Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!