-->
İşte Max Payne 3’ün Beklenen Müthiş Videosu!

Dün Rockstar’ın bugün yayınlayacağını açıkladığı “Dizayn ve Teknoloji” adlı video serisinin yeni bölümünü yayınladı. “Görsel efektler ve sinematikler” isimli videoda, görsel olarak bir şölen yaşatan Rocstar, oyundaki sinematiklere de değiniyor. Sanal roman temasına uygun olacağı belirtilen oyunda,sinematikler arasında çeşitli özel efektler,çizgi roman tarzı yazı biçimi ve “flashback”ler olacak.Sinematikten gerçek oynanışa geçişin gerçek zamanlı olacağı Max […]

15.03.2012 | mrcappola

Dün Rockstar’ın bugün yayınlayacağını açıkladığı “Dizayn ve Teknoloji” adlı video serisinin yeni bölümünü yayınladı. “Görsel efektler ve sinematikler” isimli videoda, görsel olarak bir şölen yaşatan Rocstar, oyundaki sinematiklere de değiniyor.

Sanal roman temasına uygun olacağı belirtilen oyunda,sinematikler arasında çeşitli özel efektler,çizgi roman tarzı yazı biçimi ve “flashback”ler olacak.Sinematikten gerçek oynanışa geçişin gerçek zamanlı olacağı Max Payne 3’te ayrıca sinematikler oynatılırken, oyun yükleneceğinden beklememiz gerekmeyecek.

Görsel efektlerde de Rocktar,gerçekle birebir olmasına büyük özen gösterdiği oyunun bölüm tasarımlarında çevrenin ve bulunulan ortamı adeta yaşatacak.Mermiler objeleri parçalayacak ve hayatta kalmak için siper alınan yerlerin sağlamlığı büyük önem taşıyacak.

Oyun,Xbox 360 ve PS3 için 18 Mayıs’ta PC içinse 1 Haziran’da piyasalarda olacak.İşte Max Payne 3’ten müthiş bir video daha sizlerle:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!