-->
İlk Max Payne iOS’a Geliyor

Rockstar, ilk Max Payne’i iOS’a platformları için çıkaracağını onayladı. Uzun zamandır iOS’a çıkacağına dair söylentilerin dolaştığı oyun için cevap, her hafta hayranların sorularını yanıtlayan Rockstar Games yetkililerinden geldi. Hayranların ‘Max Payne’in iOS sürümü için yeni bir gelişme var mı?’ sorusuna Rockstar Games yetkilileri ‘Evet’ yanıtı gelmiş.Devamında da GTA III 10th Anniversary Edition’ın çıkışından sonra orjinal […]

01.03.2012 | mrcappola

Rockstar, ilk Max Payne’i iOS’a platformları için çıkaracağını onayladı. Uzun zamandır iOS’a çıkacağına dair söylentilerin dolaştığı oyun için cevap, her hafta hayranların sorularını yanıtlayan Rockstar Games yetkililerinden geldi.

Hayranların ‘Max Payne’in iOS sürümü için yeni bir gelişme var mı?’ sorusuna Rockstar Games yetkilileri ‘Evet’ yanıtı gelmiş.Devamında da GTA III 10th Anniversary Edition’ın çıkışından sonra orjinal Max Payne’i mobil platformlarına çıkarmayı düşündüklerini ve önümüzdeki zamanlarda resmi olarak duyurulacağını,bunun yanı sıra çıkış tarihi ile ilgili bilgilendirmeyi de yapacaklarını belirtmiş.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!