-->
FIFA Street’ın İlk İncelemesi OXM’den

Xbox 360 ve PS3 için piyasalarda olacak Electronic Arts’ın sokak futbol oyunu FIFA Street’ın ilk inceleme puanı Resmi Xbox dergisi tarafından yayınlandı. Dergi oyuna oldukça iyi bir skor olan 10 üzerinde 9 puan verdi. FIFA Street’in grafikleri, gerçekçi mekanikleri ,düzgün animasyonları ve muhteşem World Tour mod seçenekleri beğeni toplarken, oyunun casual yapısı ise beğenilmemiş.Deginin oyunun […]

12.03.2012 | mrcappola

Xbox 360 ve PS3 için piyasalarda olacak Electronic Arts’ın sokak futbol oyunu FIFA Street’ın ilk inceleme puanı Resmi Xbox dergisi tarafından yayınlandı.

Dergi oyuna oldukça iyi bir skor olan 10 üzerinde 9 puan verdi. FIFA Street’in grafikleri, gerçekçi mekanikleri ,düzgün animasyonları ve muhteşem World Tour mod seçenekleri beğeni toplarken, oyunun casual yapısı ise beğenilmemiş.Deginin oyunun inceleyen editörü FIFA 12 futbol taraftarlarının FIFA Street’e bağlanacaklarını düşünmüyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!