-->
Epic Mickey: Power of Illusion’dan İlk Görseller

Geçtiğimiz günlerde 3DS’e özel olarak duyurulan Epic Mickey: Power of Illusion’a ait ilk görseller yayınlandı. Sega Game Gear’daki Castle of Illusion adlı Mickey oyununun devamı niteliğinde olacak oyun kendine özgü özel bir senaryoya sahip olacak.Pamuk Prenses’teki Cadının düşmanımız olacağı oyunda Peter Pan gibi bir çok Disney karakteri de yer alacak.Oyunun ilk görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz:   EKRAN […]

30.03.2012 | mrcappola

Geçtiğimiz günlerde 3DS’e özel olarak duyurulan Epic Mickey: Power of Illusion’a ait ilk görseller yayınlandı.

Sega Game Gear’daki Castle of Illusion adlı Mickey oyununun devamı niteliğinde olacak oyun kendine özgü özel bir senaryoya sahip olacak.Pamuk Prenses’teki Cadının düşmanımız olacağı oyunda Peter Pan gibi bir çok Disney karakteri de yer alacak.Oyunun ilk görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!