-->
Epic Mickey 2’nin Çıkış Tarihi

Junction Point tarafından geliştirilen, Disney Interactive tarafından yayınlanacak Epic Mickey 2’nin çıkış aralığı olarak daha önce sonbaharın başında geleceği belirtilmiş, Avrupa’ya da Eylül sonunda çıkması bekleniyordu. Şimdi de Nintendo Master’ın raporlarında oyunun 26 Eylül’de çıkacağı açıklanırken, Warren Spector de Fransa’da yapılan oyunun etkinliğinde bu tarihi onayladı. Ana platformu Wii olacak oyun PC, PS3 ve Xbox […]

29.03.2012 | mrcappola

Junction Point tarafından geliştirilen, Disney Interactive tarafından yayınlanacak Epic Mickey 2’nin çıkış aralığı olarak daha önce sonbaharın başında geleceği belirtilmiş, Avrupa’ya da Eylül sonunda çıkması bekleniyordu.

Şimdi de Nintendo Master’ın raporlarında oyunun 26 Eylül’de çıkacağı açıklanırken, Warren Spector de Fransa’da yapılan oyunun etkinliğinde bu tarihi onayladı.

Ana platformu Wii olacak oyun PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarında da boy gösterecek.Ayrıca PS3 sürümünün Move desteği içereceğini de hatırlatalım.

Geçtiğimiz günlerde 3DS için duyurulan tamamen yeni bir yapım olacak Epic Mickey: Power of Illusion’da büyük ihtimalle aynı dönemde çıkış yapacak.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz