-->
Dragon’s Dogma’nın Demosundan Detaylar

Capcom’un Xbox 360 ve PS3 platformları için geliştirilen açık dünya oyunu Dragon’s Dogma’nın onaylanan demosunun detayları ortaya çıktı. 25 Mayıs’ta çıkış yapacak oyunun PSN ve Xbox Live’a gelecek demosunun tarihi henüz kesinlik kazanmazken, demo iki bölümden oluşacak ve iki karakteri yönetebileceğiz. Bir bölümünde ana senaryonun giriş kısmını oynarken, ve yer altı tünellerinde bir Chimera’ya karşı “Fighter” […]

02.03.2012 | ulasufuk

Capcom’un Xbox 360 ve PS3 platformları için geliştirilen açık dünya oyunu Dragon’s Dogma’nın onaylanan demosunun detayları ortaya çıktı.

25 Mayıs’ta çıkış yapacak oyunun PSN ve Xbox Live’a gelecek demosunun tarihi henüz kesinlik kazanmazken, demo iki bölümden oluşacak ve iki karakteri yönetebileceğiz.

Bir bölümünde ana senaryonun giriş kısmını oynarken, ve yer altı tünellerinde bir Chimera’ya karşı “Fighter” sınıfından bir dövüşçüyü kontrol edecekken,ikinci bölümde ise ovada bir Griffon’a karşı “Striker” sınıfından bir karakteri yöneteceğiz.

Ayrıca demoda, kişiselleştirme seçeneğiyle kendi karakterimizi yaratabilecek ve bu karakteri de tam sürüme aktarabileceğiz.Demonun diğer önemli bir özelliği de oyundan bir parça olmaması, oyun öncesinde hikayeye bağ kurulan bir yan hikaye olması.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!