-->
Diablo® III 15 Mayıs’ta Çıkıyor!

Bekleyiş sona eriyor! Blizzard Entertainment, Inc. bugün ünlü rol yapma oyunu serisinin yeni oyunu Diablo® III’ün 15 Mayıs’ta piyasaya çıkacağını duyurdu. Aksiyon ve maceraya susamış olan oyuncular Diablo III’ü 15 Mayıs’tan itibaren Birleşik Devletler, Kanada, Avrupa, Güney Kore, Güneydoğu Asya, Avustralya, Yeni Zelanda, Tayvan, Hong Kong ve Makao’daki perakende mağazalardan satın alabilecekler. Geliştirme ekibimizin yıllar […]

15.03.2012 | mrcappola

Bekleyiş sona eriyor! Blizzard Entertainment, Inc. bugün ünlü rol yapma oyunu serisinin yeni oyunu Diablo® III’ün 15 Mayıs’ta piyasaya çıkacağını duyurdu.

Aksiyon ve maceraya susamış olan oyuncular Diablo III’ü 15 Mayıs’tan itibaren Birleşik Devletler, Kanada, Avrupa, Güney Kore, Güneydoğu Asya, Avustralya, Yeni Zelanda, Tayvan, Hong Kong ve Makao’daki perakende mağazalardan satın alabilecekler.

Geliştirme ekibimizin yıllar süren çalışmaları ve dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce oyuncumuzun aylar süren beta testleri sonucunda nihayet sona yaklaştıklarını belirten Blizzard Entertainment CEO ve kurucu ortağı Mike Morhaime, “Önümüzdeki iki ay boyunca Diablo III üzerinde son ayarları yapmak ve 15 Mayıs’tan itibaren oyunculara muhteşem bir aksiyon-RYO deneyimi sunmak için can atıyoruz” diye konuştu.

Diablo III’te oyuncular beş kahraman karakterden birini (barbarian, witch doctor, wizard, monk veya demon hunter) ve şeytanın tükenmek bilmeyen lejyonlarına karşı heyecan dolu savaşlara katılacaklar. Oyuncular Sanctuary’i Burning Hells’in yozlaşmış güçlerinden kurtarma görevini üstlenecek, birbirinden farklı ve tehlikeli ortamlara girecek, tecrübelerini ve yeteneklerini geliştirecek, inanılmaz güçlere sahip eşyalar bulacak ve kendilerine savaşta katılacak veya başka şekillerde yardımcı olacak önemli karakterlerle tanışacaklar.

Güçlü eşleştirme ve iletişim araçları sunan Battle.net platformunun tüm işlevlerinden faydalanacak şekilde tasarlanan Diablo III maceraseverlerin heyecan dolu işbirliği oyunları için güçlerini rahatça birleştirmelerini de sağlayacak. Battle.net ayrıca Sanctuary kahramanlarının büyük zorluklarla elde ettikleri ganimetlerini satışa sunabilecekleri, zengin özellikli Diablo III müzayede evi için de güvenli bir altyapı sunacak. Oyuncular müzayede evinde oyun altını karşılığında silahlar, zırhlar ve diğer değerli eşyalar satabilecekler. Oyuncular ayrıca müzayede evi satışlarındaki gelirlerini gerçek paraya çevirebilecek ve Battle.net Balance hesaplarında toplanan bu para ile Battle.net üzerinden aralarında Diablo III müzayede evi eşyalarının da bulunduğu çeşitli dijital ürünler satın alabilecek veya bir çok bölgede PayPal™ gibi üçüncü parti ödeme servisleri sayesinde hesaplarından para çekebilecekler. Müzayede evi ile ilgili ayrıntılar önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Diablo III hakkında daha fazla bilgi için lütfen  http://www.facebook.com/aralgame adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!