-->
Dead or Alive 5’ten Akira’lı Görseller

Team Ninja, Dead or Alive 5’ten Kasumi, Ayane ve Akira’ya yer verilen ekran görüntüleri yayınladı.Bu arada daha önceden bildirildiği üzere Virtua Fighter’dan Akira’nın özel konuk karakter olarak yer alacağını belirtelim.Ayrıca Virtua Fighter hayranlarını mutlu edecek bir haberde oyunda yapılan hareket setlerinin aynı olacağı rapor edildi. Playstation 3 ve Xbox 360 için Eylül ayında piyasalarda olacak oyunun […]

16.03.2012 | mrcappola

Team Ninja, Dead or Alive 5’ten Kasumi, Ayane ve Akira’ya yer verilen ekran görüntüleri yayınladı.Bu arada daha önceden bildirildiği üzere Virtua Fighter’dan Akira’nın özel konuk karakter olarak yer alacağını belirtelim.Ayrıca Virtua Fighter hayranlarını mutlu edecek bir haberde oyunda yapılan hareket setlerinin aynı olacağı rapor edildi.

Playstation 3 ve Xbox 360 için Eylül ayında piyasalarda olacak oyunun dövüş anlarına yer verilen görsellere aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!