-->
Assassin’s Creed III, Konsollarda Sonraki Nesil Gibi Görünecek!

Geri sayımın sona ermesi ve Assassin’s Creed III’ün ilk videosunun yayınlanmasının ardından Ubisoft’un yaratıcı yönetmeni Alex Hutchinson oyunla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yayınlanan videonun ardından oyunun grafiklerinin nasıl olacağı merak edilirken, Alex Hutchinson bu merakımızı giderecek cinsten açıklamalarda bulundu. Ubisoft’un “devrim niteliğinde yeni bir oyun motoru” diye tanımladığı 2007 yılında hazırlanan Anvil Engine’in gelişmiş bir […]

07.03.2012 | mrcappola

Geri sayımın sona ermesi ve Assassin’s Creed III’ün ilk videosunun yayınlanmasının ardından Ubisoft’un yaratıcı yönetmeni Alex Hutchinson oyunla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanan videonun ardından oyunun grafiklerinin nasıl olacağı merak edilirken, Alex Hutchinson bu merakımızı giderecek cinsten açıklamalarda bulundu.

Ubisoft’un “devrim niteliğinde yeni bir oyun motoru” diye tanımladığı 2007 yılında hazırlanan Anvil Engine’in gelişmiş bir sürümü olan “AnvilNext” ile geliştirdiği Assassin’s Creed III’ün grafikleri ile ilgili olarak : “Bunu söylemek kolay birşey değil, ama devrimci oyun motoru yardımı ile şimdiki nesil konsollarda sonraki nesil gibi görünen bir oyun yapmak” diyerek merakımızı giderdi.

Alex Hutchinson devamında da oyunla ilgili olarak “ Hedefimiz tamamen yeni bir şeyler yapmak olsa da yine de serinin özüne sadık kadık.İnsanlar bir önceki oyunla ilgili ilişkiler de isterken,diğer bir yandan da köklü değişiklikler istiyor.Bu yüzden Assassin’s Creed III’ün gizlilik,araştırma öğeleri ve dövüşlerde benzerliği korurken,bunun yanı sıra yepyeni ortamda, yeni yollarla ve daha da genişleterek bunları yapmanızı sağladık” sözlerini ekledi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!