-->
Assassin’s Creed III Geliyor! İşte Kapak Tasarımları

Dün Assassin’s Creed serisinin Facebook sayfasından yapılan bildiride, bugün Assassin’s Creed adına önemli bir duyurunun yapılacağı söylenmişti. Bugün de Assassin’s Creed III hakkında önemli gelişmeler yaşandı.Önce Amerikan Devriminin yaşandığı dönemde geçeceği söylenen oyuna bir görsel geldi ve bu görsel aşağıdan da göreceğiniz gibi bu dedikoduları doğrular cinstendi.Sonra, Game Informer’ın resmi sitesinde yer alan banner da oyunun resmen onaylanması tarzındayken, son […]

02.03.2012 | ulasufuk

Dün Assassin’s Creed serisinin Facebook sayfasından yapılan bildiride, bugün Assassin’s Creed adına önemli bir duyurunun yapılacağı söylenmişti. Bugün de Assassin’s Creed III hakkında önemli gelişmeler yaşandı.Önce Amerikan Devriminin yaşandığı dönemde geçeceği söylenen oyuna bir görsel geldi ve bu görsel aşağıdan da göreceğiniz gibi bu dedikoduları doğrular cinstendi.Sonra, Game Informer’ın resmi sitesinde yer alan banner da oyunun resmen onaylanması tarzındayken, son olarak da oyun Game Informer dergisinin yeni sayısında görüldü.

Game Informer’ın Nisan sayısının kapak tasarımlarında Assassin’s Creed III ortaya çıkıyor.Yeni bir karakterin ve Amerikan bayrağının yer aldığı görüntülerden sonra şimdi de oyunun kapak tasarımları ortaya çıktı.

Assassin’s Creed III’ün duyurulmasının ardından oyunla ilgili bilgiler gelmeye devam ederken, Ubisoft hala ayrıntılı bilgi vermedi.Ancak Pazartesi günü resmi duyuru yapacağını açıkladı.

PC, Xbox 360 ve PS3 sürümlerine ait kapak tasarımlarına ve ortaya çıkan diğer görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.Bu arada oyunun Wii U için geliştirildiği bilgilerinin de geldiğini belirtelim.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!