-->
2012 Yılının En Çok Beklenen 10 Oyunu

Playr2.com sitesinin yaptığı 2012 yılının en çok beklenen oyunları anketi sonuçlandı. Piyasa araştırmasının sonucuna göre 2012’de en çok beklenen oyun olarak zirveye Resident Evil 6 oturmuş. İkinci sırada Call Of Duty oyunu Vita için istenirken konu ile ilgili olarak Playr2.com’un kurucusu Simon Kilby şu sözleri dile getirmiş: “Call Of Duty’nin şimdiden ikinci sırada olması çok ilginç, […]

08.03.2012 | ulasufuk

Playr2.com sitesinin yaptığı 2012 yılının en çok beklenen oyunları anketi sonuçlandı. Piyasa araştırmasının sonucuna göre 2012’de en çok beklenen oyun olarak zirveye Resident Evil 6 oturmuş.

İkinci sırada Call Of Duty oyunu Vita için istenirken konu ile ilgili olarak Playr2.com’un kurucusu Simon Kilby şu sözleri dile getirmiş: “Call Of Duty’nin şimdiden ikinci sırada olması çok ilginç, fanlar anlaşılan COD oyununu taşınabilir konsolda oynamak için sabırsızlanıyor.”

Üçüncü sırada da şu sıralar hakkında bir çok gelişme olan,detay gelen ve hatta ilk videosu yayınlanan Assassin’s Creed III yer almış.

İşte 2012’nin en çok beklenen 10 oyunu:

  1. Resident Evil 6
  2. “Call of Duty Vita”
  3. Assassin’s Creed III
  4. Max Payne 3
  5. Resident Evil: Operation Raccoon City
  6. Halo 4
  7. Darksiders II
  8. Borderlands 2
  9. Dead or Alive 5
  10. BioShock Infinite


Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.