-->
Uncharted 3′ün Yeni DLC’sinde İlk kez Kötü Adam Olarak Co-op Oynayabileceğiz!

Sony, Uncharted 3 için yeni bir DLC yayınlandı. Janus statüsünün gizemini araştırmak için  Fort Co-op Adventure DLC’sinde Zoran Lazareviç’in, Eddy Raja, Harry Flynn güçlerini bir araya getirecek. Bu üç oyuncu için co-op özelliğinin de bulunduğu DLC’nin en önemlisi özelliği de Uncharted serisinin tarihinde ilk kez kötü karakterler ile co-op oynamanın mümkün olması. Naughty Dog tüm bunların […]

08.02.2012 | mrcappola

Sony, Uncharted 3 için yeni bir DLC yayınlandı. Janus statüsünün gizemini araştırmak için  Fort Co-op Adventure DLC’sinde Zoran Lazareviç’in, Eddy Raja, Harry Flynn güçlerini bir araya getirecek. Bu üç oyuncu için co-op özelliğinin de bulunduğu DLC’nin en önemlisi özelliği de Uncharted serisinin tarihinde ilk kez kötü karakterler ile co-op oynamanın mümkün olması.

Naughty Dog tüm bunların yanı sıra bazı yeni karakter skinleri yayınladı.  Herkesin favorisi Rogues Skin Pack 1 ve Rogues Skin Pack 2,Doughnut Skin Pack.

21 Şubat’ta da Flashback Map Pack ile “Plaza” ,”Temple”, “Train Wreck”,ve “Village” haritalarını getirecek pakette tüm yeni dinamik aydınlatma efektleri, üstün  parçacık efektleri ve diğer teknik lehçe detayları da olacak.

Eğer tüm bu içerikleri  tek tek satın almak istiyorsanız aşağıdan fiyatlandırma listesine bakabilirsiniz:

  • 7 Şubat 2012 -Fort Co-Op Adventure: $5.99
  • 7 Şubat 2012 –Doughnut Skin Pack: $1.99
  • 7 Şubat 2012 –Rogues Skin Pack 1: $2.99
  • 7 Şubat 2012 – Rogues Skin Pack 2: $2.99
  • 21 Şubat 2012 – Flashback Map Pack 2: $9.99

Son olarak şunuda belirtelim Fortune Hunters Club üyeleri tüm bu içeriğe ücretsiz sahip olacak.Oyunun tüm DLC’sini toplam $ 24,99 fiyat etiketiyle  FHC from the PS Store‘dan satın alarak Fortune Hunters’ Club üyesi olabilirsiniz.

Bir de indirilebilir içerik için Fort Co-op Villain Adventure isimli video yayınlandı.Lafı daha fazla uzatmadan videoyla sizleri baş başa bırakıyorum:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/UNCHARTED 3- Fort Co-op Villain Adventure-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/U3DLC_DonutRoguesSkins.png ‘ ]



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.