-->
Uncharted 3’e En İyi Senaryo Ödülü

Naughty Dog tarafından geliştirilen geçtiğimiz yıl Kasım ayında çıkış yapan ve 2011’e damgasını vuran daha önce bir çok ödüle layık görülen Uncharted 3’e bir ödülde senaryo kısmından geldi. The Writers Guild of America’da yazarların toplandığı platformda oyun dalında en iyi senaryo ödülü Uncharted 3: Drake’s Deception‘a verildi. Uncharted 3’ün bu daldaki rakipleri arasında ise Batman: Arkham City […]

20.02.2012 | ulasufuk

Naughty Dog tarafından geliştirilen geçtiğimiz yıl Kasım ayında çıkış yapan ve 2011’e damgasını vuran daha önce bir çok ödüle layık görülen Uncharted 3’e bir ödülde senaryo kısmından geldi.

The Writers Guild of America’da yazarların toplandığı platformda oyun dalında en iyi senaryo ödülü Uncharted 3: Drake’s Deception‘a verildi. Uncharted 3’ün bu daldaki rakipleri arasında ise Batman: Arkham City ve Assassin’s Creed: Revelations da yer alıyordu.Geçtiğimiz yıl bu dalda ödül alan oyun da Assassin’s Creed: Brotherhood olmuştu.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!