-->
UFC Undisputed 3’ün Tanıtım Bülteni

Büyük başarılara imza atmış, çok satan MMA video oyun serisi UFC Undisputed 3 ile dönüyor ve oyuncuları Octagon’un içine davet ediyor. Şiddet dolu dövüşler, etkileyici görsel sunum, arttırılmış erişilebilirlik ve saf dövüş duygularıyla dolu UFC aksiyonu sizi bekliyor. Yeni PRIDE modu, yeni submission sistemi, dövüşü bitirmenin yeni yolları ve geleneksel ve basitleştirilmiş kontrollerle arttırılan erişebilirlik […]

10.02.2012 | mrcappola

Büyük başarılara imza atmış, çok satan MMA video oyun serisi UFC Undisputed 3 ile dönüyor ve oyuncuları Octagon’un içine davet ediyor. Şiddet dolu dövüşler, etkileyici görsel sunum, arttırılmış erişilebilirlik ve saf dövüş duygularıyla dolu UFC aksiyonu sizi bekliyor.

Yeni PRIDE modu, yeni submission sistemi, dövüşü bitirmenin yeni yolları ve geleneksel ve basitleştirilmiş kontrollerle arttırılan erişebilirlik sayesinde oyuncular Octagon’a her adım attıklarında ölümcül dövüşlerin şiddetini ve adrenalinini hissedecekler.

Oyuncular ayrıca yeni kamera pozisyonları ve dövüşçü girişleri gibi görsel gelişimler sayesinde canlı bir UFC etkinliğinin heyecanını yaşama şansı bulacaklar.

UFC Undisputed 3 yeni ve geliştirilmiş online modlar sayesinde serinin bu en rekabete dayalı ve en heyecanlı oyununda oyunculara kendi dövüşlerini, kendi tarzlarıyla yapma fırsatı verecek.

  • PRIDE MODU –  Resmi sunucular ve ölümcül futbol tarzı tekmeleri, kafaya atılan dizleri ile ünlü Japon MMA ligi kuralları ile ilk kez efsanevi PRIDE ortamında dövüşeceksiniz.
  • DÖVÜŞÜ BİTİRİN – Cezalandırıcı yeni hareketleri, yeni submission sistemi ve sunuma verilen önem ile oyuncular düşen rakipleri üzerinde avantaj sağlamak için çok daha fazla seçeneğe sahip olacaklar.
  • SALONDAN KAFESE SUNUMLAR – Yeni kamera pozisyonları, etkileyici dövüşçü girişleri, geliştirilmiş yüz animasyonları ve yüksek kontrastlı grafikleri ile UFC heyecanını yaşayacaksınız.
  • ERİŞİLEBİLİR OYNANIŞ – Geleneksel veya basitleştirilmiş kontrol seçenekleri sayesinde her yetenek seviyesinden oyuncular UFC heyecanına katılabilecekler. İster basit vuruşlarla oynayın, ister daha karışık oyun mekaniklerini kullanın.
  • OLAĞANÜSTÜ KADRO – Tüy siklet ve horoz sikletin eklenmesiyle 150’den fazla tanınmış UFC dövüşçüsü ile kafaya kafaya dövüşebileceksiniz.
  • KAPSAMLI ONLINE MODLAR – Yeni ve geliştirilmiş online modlar sayesinde oyuncular serinin tarihindeki en rekabetçi dövüş deneyimini yaşayacaklar.

 

Yayıncı:           THQ

Kategori:         Dövüş/Spor

Çıkış Tarihi:     Mart

Platform:         Xbox 360®, PlayStation®3

TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!