-->
Twisted Metal’in Avrupa İçin Çıkış Tarih Ertelendi

Eat Sleep and Play tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen ve 14 Şubat’ta Amerika’da raflarda olacak Twisted Metal’in Avrupa çıkış tarihi de daha önce 17 Şubat olarak açıklanmıştı. Sony’den yeni gelen bilgilere göre Twisted Metal’in çıkış tarihi ertelenmiş.Fakat yalnızca Avrupa çıkış tarihi.Yeni çıkış tarihine gelince, Twisted Metal Avrupa için 1 Mart’ta piyasalarda olacak. Gerekçe olarak ise […]

03.02.2012 | mrcappola

Eat Sleep and Play tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen ve 14 Şubat’ta Amerika’da raflarda olacak Twisted Metal’in Avrupa çıkış tarihi de daha önce 17 Şubat olarak açıklanmıştı.

Sony’den yeni gelen bilgilere göre Twisted Metal’in çıkış tarihi ertelenmiş.Fakat yalnızca Avrupa çıkış tarihi.Yeni çıkış tarihine gelince, Twisted Metal Avrupa için 1 Mart’ta piyasalarda olacak.

Gerekçe olarak ise oyunda bulunan bazı görsel kesintilerin yapılacağı ve hatta Avrupa’da yasaklanabileceği düşünülerek bazı içeriklerin sorun yaratacağı için kaldırılmaya çalışılması gösteriliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!