-->
Türk Oyuncular ‘Kasap Havası’ İle Tüm Dünyada Halay Çekiyor…

Efsane Oyuna Türk Dokunuşu! Türk Oyuncular Kasap Havası İle Tüm Dünyada Halay Çekiyor… [zibumigames.com] Ankara, 2 Şubat 2012 – Geliştirdiği başarılı oyunlarla tüm dünyada geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Zibumi Oyun Geliştirme Stüdyosu, klasikleşmiş oyunlar arasında ilk sıralarda yer alan yılan oyununu Türk dokunuşu ile tüm dünyaya sundu. Mobil telefonların yaygınlaşması ile birlikte hayatımızın vazgeçilmez […]

02.02.2012 | mrcappola

Efsane Oyuna Türk Dokunuşu!

Türk Oyuncular Kasap Havası İle Tüm Dünyada Halay Çekiyor…

[zibumigames.com] Ankara, 2 Şubat 2012 – Geliştirdiği başarılı oyunlarla tüm dünyada geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Zibumi Oyun Geliştirme Stüdyosu, klasikleşmiş oyunlar arasında ilk sıralarda yer alan yılan oyununu Türk dokunuşu ile tüm dünyaya sundu.

Mobil telefonların yaygınlaşması ile birlikte hayatımızın vazgeçilmez eğlencelerinden biri haline gelen klasik yılan oyununa farklı bir bakış açısı Zibumi’den geldi. 2011 yılı yaz aylarında Nokia telefonlarına çıkan Kasap Havası oyunu, farklı müzikleri, eğlenceli karakterleri ve efsane anonsları ile şimdi de Apple App Store’da! Türkiye’de hızla yayılan iOS cihazlarından iPhone ve iPod Touch cihazlarında oynanması tavsiye edilen Kasap Havası’nın şimdiden Türkiye listelerinde bir numara olması bekleniyor.

Zibumi, Kasap Havası oyunu ile getirdiği farklı bakış açısını Wedding Snake ismi ile uluslararası platformlara taşımış durumda.

Wedding Snake ismi ile İngilizce olarak yurtdışı App Store’larda yayınlanan oyun, şimdiden 200’den fazla ülkede oyuncularla buluşarak önde gelen App Store yayınlarında “halay” dedirtmeyi başardı.

Düğün düğün dolaşıp halay çekerek ilerlenen oyunda, halayı hızlandıran Dayı, halayı yavaşlatan Dede, halaydan misafir çalan Sarhoş, ek puan kazandıran Zengin Patron ve elbette Gelin ile Damat karakterleri oyunun en çok beğeni kazanan özellikleri arasında.

Düğün sırasında gelen piyanist şantör anonsları ise yapılan yorumlarda en çok vurgulanan Kasap Havası özelliği olmayı başardı. Toplam 4 düğün ve 40 bölümden oluşan Kasap Havası’nın yaratıcıları Zibumi, gelen olumlu geridönüşlere teşekkür ederken oyun geliştirme heyecanlarının oyuncu desteği ile arttığını da belirttiler.

2012 yılında da oyunculara iOS ve PC platformlarında eğlenceli sürprizler hazırladıklarını belirten Zibumi, tüm iPhone ve iPod Touch kullanıcılarını halay çekmeye Kasap Havası’na davet ediyor.

###

Kasap Havası oyununu aşağıdaki linkten desteklenen iPhone ve iPod Touch cihazlarınıza indirebilirsiniz.

http://itunes.apple.com/app/kasap-havasi/id470855138

###

Zibumi Oyun Geliştirme Stüdyosu ve Kasap Havası ile ilgili daha detaylı bilgiye aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.zibumi.com veya http://www.zibumigames.com http://www.facebook.com/zibumi https://twitter.com/#!/Zibumi

 

BASIN BÜLTENİ

Kasap Havası oyununun eğlenceli videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

 

 



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!