-->
THQ, UFC® Undisputed® 3’ün Online Özellikleriyle İlgili Deayları Açıkladı

Oyuncular Seride İlk Kez İçerik Yaratımı ve Paylaşım Seçeneklerine Sahip Olacaklar, Geliştirilmiş Online Eşleştirmeler ve Dövüş Kamplarının Dönüşü De Yapılan Yenilikler Arasında THQ ve Ultimate Fighting Championship® organizasyonu bugün, UFC®’yi konu alan başarılı karışık dövüş sanatları video oyun serisinin en yeni oyunu olan UFC® Undisputed® 3’ün online özellikleriyle ilgili detayları açıkladı.  Seride ilk kez sunulacak […]

10.02.2012 | mrcappola

Oyuncular Seride İlk Kez İçerik Yaratımı ve Paylaşım Seçeneklerine Sahip Olacaklar, Geliştirilmiş Online Eşleştirmeler ve Dövüş Kamplarının Dönüşü De Yapılan Yenilikler Arasında

THQ ve Ultimate Fighting Championship® organizasyonu bugün, UFC®’yi konu alan başarılı karışık dövüş sanatları video oyun serisinin en yeni oyunu olan UFC® Undisputed® 3’ün online özellikleriyle ilgili detayları açıkladı.  Seride ilk kez sunulacak içerik paylaşımı, geliştirilmiş online eşleştirmeler ve Dövüş Kamplarının dönüşü gibi yeniliklere sahip olacak oyunda şu özellikler bulunacak:

ONLINE GÖSTERİ MAÇLARI – Sıralamalı Maçlarda oyuncular UFC veya PRIDE® modunda dövüşçülerini, hakemi ve mekanı seçebilecekler. Ayrıca otomatik eşleştirme için Hızlı Maç yaratabilecek veya belli ayarları aramak için Özel Maç seçebilecek veya maç sunmak için Oturum yaratabilecekler. Dövüş tamamlandığında oyuncular sıralama bilgiler için maç sonrası istatistik ekranına alınacaklar. Sıralamalı istatistikler oyuncuların Dövüş Puanı derecesine ve Dövüş Kampı liderlik tablolarına etki edecek.

GÖSTERİ EŞLEŞTİRMELERİ & DÖVÜŞÇÜ PUANLARI – UFC Undisputed 3 online eşleştirme kabiliyetini belirgin ölçüde geliştirmek için yeni sunucular kullanacak. Ayrıca liderlik tablolarına katılanlar arasında adalet olması için sıralamalı maçlarda parametreler belirlenecek. Sıralamalı maçlar üç raund olarak gerçekleşirken, oyun sırasında indirilebilir içerik ve yaratılan dövüşçüler, ikiz maçları ve kamp dövüşleri de aktif olacak. Ayrıca UFC Undisputed 3’teki Online Gösteri Maçları yeni Dövüşçü Puanı sistemini kullanacak. Bu sistem sayesinde oyuncular derecelerini ve yetenek seviyelerini diğer oyuncularla karşılaştırabilecekler.

ÖZET FİLMİ – UFC Undisputed 3 en son 50 raunda kadar oyun görüntüsünü otomatik olarak kaydederek oyuncuların istedikleri zaman bu görüntüleri izlemesine olanak sağlayacak. Oyuncular bu videoları Favoriler listesine kaydedebilecek, kesecekleri görüntülerle Özet Filmi yaratabilecekler. Özet Filmleri online olarak paylaşılabilecek, oyuncular bu sayede başarılını sergileyebilecekler.

İÇERİK YARATMA & TOPLULUK PAYLAŞIMI – Topluluk merkezi oyuncuların yarattıkları dövüşçüler, özet filmleri ve logo tasarımları gibi içerikleri yüklemelerini ve diğer oyuncularla paylaşabilmelerini sağlayacak. Yüklenen içeriği isteyen herkes indirebilecek ve oyununda kullanabilecek. Puanlama sistemi sayesinde oyuncular paylaşılan içerikleri diğer oyuncuların görebileceği şekilde değerlendirebilecek. Ayrıca oyuncular gelecek dövüş kartlarını da indirip değerlendirebilecekler.

DÖVÜŞ KAMPLARI GERİ DÖNÜYOR – Oyuncular hazırdaki bir kampa katılabilecek veya kamp ismini seçip, maç lobisinde kullanmak için kamp kimliği hazırlayıp, maçları sırasında gösterilecek kamp flamasını yaratarak kendi kamplarını kurabilecekler. Kamp Menüsü oyuncuların derecelerine bağlı olarak online durumları görmek için kamp üye listesine erişim ve kamptaki önemli aşamaları görme imkanı, yeni kamp üyeleri davet edebilme, başvuruları kabul edebilme ve kamp profili ayarlarını düzenleme gibi seçeneklere erişebilecekler. Oyuncular spor salonunda kamp üyeleriyle antrenman yapabilecek, kamp dışında sıralamalı maçlara katılabilecek ve dört oyuncuya kadar sohbet oturumları düzenleyebilecekler.

UFC Undisputed 3 Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar sistemi için geliştiriliyor ve 14 Şubat 2012’de piyasada olması bekleniyor. UFC Undisputed 3 hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.facebook.com/aralgame ve www.twitter.com/aralgame adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!