-->
The Darkness II’den Bol Kanlı Bir Video Daha

2K Games,Digital Extremes tarafından geliştirilen FPS oyunu The Darkness II için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. The Darkness II, 7 Şubat’ta Kuzey Amerika 10 Şubat’ta da Avrupa’da PC,PS3 ve Xbox 360 için piyasalardaki yerini alacak. Yeteneklerin tanıtıldığı videolara bir yenisini daha ekleyen Digital Extremes’in hazırladığı yine bol kanlı videoyu aşağıdan  izleyebilirsiniz:   [flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/The Darkness […]

05.02.2012 | mrcappola

2K Games,Digital Extremes tarafından geliştirilen FPS oyunu The Darkness II için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

The Darkness II, 7 Şubat’ta Kuzey Amerika 10 Şubat’ta da Avrupa’da PC,PS3 ve Xbox 360 için piyasalardaki yerini alacak.

Yeteneklerin tanıtıldığı videolara bir yenisini daha ekleyen Digital Extremes’in hazırladığı yine bol kanlı videoyu aşağıdan  izleyebilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/The Darkness II – Executions Brutalized -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/darknessII-video.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!