-->
Steam’de Geçen Haftanın Top 10′u!

Steam’de geçtiğimiz hafta en çok satanların listesi açıklandı.Uzun zamandır listenin zirvesinde yer alan The Elder Scrolls V: Skyrim bu hafta koltuğunu Warhammer 40,000: Space Marine’e devretmiş. Warhammer 40,000: Space Marine’in ilk sıraya yerleşmesinde “Weekend Deal” kapsamında Warhammer serisinin %66 indirimle satılması sanırım büyük etken olmuştur. İşte Steam’in bu haftaki Top 10 Listesi: 1.Warhammer 40,000: Space […]

06.02.2012 | mrcappola

Steam’de geçtiğimiz hafta en çok satanların listesi açıklandı.Uzun zamandır listenin zirvesinde yer alan The Elder Scrolls V: Skyrim bu hafta koltuğunu Warhammer 40,000: Space Marine’e devretmiş. Warhammer 40,000: Space Marine’in ilk sıraya yerleşmesinde “Weekend Deal” kapsamında Warhammer serisinin %66 indirimle satılması sanırım büyük etken olmuştur.

İşte Steam’in bu haftaki Top 10 Listesi:

1.Warhammer 40,000: Space Marine
2.The Elder Scrolls V: Skyrim
3.Kingdoms of Amalur: Reckoning
4.Call of Duty: Modern Warfare3
5.Duke Nukem Forever
6.Warhammer 40,000 : Dawn of War II Complete Pack
7.Warhammer 40,000 : Dawn of War II Retribution
8.Jagged Alliance: Back in Action
9.Anno 2070
10.Fortune Summoners: Secret of the Elemental Stone



Popüler Haberler


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun