-->
Steam’de Geçen Hafta En Çok Satan Oyunlar

Steam’in geçtiğimiz haftaki Top 10’u açıklandı. Listeye baktığımızda çıkış yaptığında haftalarca zirvede kalan Modern Warfare 3’üyeniden liderlik koltuğunda görüyoruz.İkinci sıraya geçen hafta çıkış yapan Wargame: European Escalation ve üçüncü sıraya ise Deus Ex: Human Revolution yerleşmiş.Tabi bu listenin oluşumunda hafta sonu indirimlerinin payının da büyük olduğunu belirtmeden geçmeyelim. İşte Steam’de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları: 1.Call […]

27.02.2012 | mrcappola

Steam’in geçtiğimiz haftaki Top 10’u açıklandı. Listeye baktığımızda çıkış yaptığında haftalarca zirvede kalan Modern Warfare 3’üyeniden liderlik koltuğunda görüyoruz.İkinci sıraya geçen hafta çıkış yapan Wargame: European Escalation ve üçüncü sıraya ise Deus Ex: Human Revolution yerleşmiş.Tabi bu listenin oluşumunda hafta sonu indirimlerinin payının da büyük olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

İşte Steam’de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları:

1.Call of Duty: Modern Warfare 3
2.Wargame: European Escalation
3.Deus Ex: Human Revolution
4.Alan Wake
5.Kingdoms of Amalur: Reckoning
6.The Elder Scrolls V: Skyrim
7.Serious Sam 3: BFE
8.Cities XL 2012
9.Crusader Kings II
10.Dear Esther



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!