-->
SSX: Deadly Descents’in Tanıtım Bülteni

Snowboardcular Dünyanın En Teklikeli Dağlarına Karşı Mücadele Edecekler Electronic Arts tüm zamanların en başarılı video oyun markalarından biri olan SSX™’in dönüşünü duyurmuştu. Klasik aksiyon snowboardu serisinin göz alıcı yeni hali olan SSXTM: Deadly Descents, etkileyici karakterleri ve yürek hoplatacak maceraları ile oyuncuları dünyanın en tehlikeli dağlarına götürecek. “SSX on yıl önce yeni bir türün doğuşuna […]

10.02.2012 | mrcappola

Snowboardcular Dünyanın En Teklikeli Dağlarına Karşı Mücadele Edecekler


Electronic Arts tüm zamanların en başarılı video oyun markalarından biri olan SSX™’in dönüşünü duyurmuştu. Klasik aksiyon snowboardu serisinin göz alıcı yeni hali olan SSXTM: Deadly Descents, etkileyici karakterleri ve yürek hoplatacak maceraları ile oyuncuları dünyanın en tehlikeli dağlarına götürecek.

“SSX on yıl önce yeni bir türün doğuşuna önderlik etmişti, tüm zamanların en popüler serilerinde birini beklenmedik biçimde yenilemenin zamanının geldiğine inanıyoruz,” diyor EA SPORTS Başkanı Peter Moore. “Hayranlarımız yeni nesil konsolların çıktığı günden beri bu oyunu talep ediyorlardı, bu bekleyişe değeceğini garanti ediyoruz. Seriye ün kazandıran yarışları, hareketleri, karakterleri ve eğlenceyi SSX: Deadly Descents’te olduğu gibi korumakla kalmadık, snowboard üzerinde daha önce hayal bile edemediğiniz tarzda bir macera ve zengin online özellikler de ekledik.”

SSX serisini yeniden tanımlayan SSX: Deadly Descents’de insanlarla dağlar karşı karşıya gelecekler. Oyuncular dünyanın en tehlikeli dağ sırtlarından iniş yapmayı başaran ilk takım olmaya çalışan bir grubun hikayesini oynayacaklar. Takım Doğa Ana’nın karşılarına çıkaracağı en büyük tehlikelerle yüzleşmek üzere dünyanın dört bir yanını gezecek. Yetersiz oksijen yüzünden snowboardcuların bayılmamak için ölü bölgeden müthiş hızlarla inmesini gerektiren Himalayaların zirvelerinden, sıcaklığın gölgede eksi 50 dereceye kadar düştüğü, tek hayatta kalma yolunun güneşin aydınlattığı çizgiyi takip etmek olduğu Antarktika buzullarına kadar. Dağlar, oyuncuların karşılaşacağı tek tehlike de olmayacak. SSX: Deadly Descents’te ilk amaç, hayatta kalmak. İkincisi ise, gerçek bir SSX’çi gibi, bunu yaparken iyi görünmek.

SSX: Deadly Descents, EA SPORTS™ markası altında EA Canada tarafından geliştirilmektedir ve Xbox 360TM sistemi ve PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi için piyasaya çıkacaktır.


TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!