-->
Rockies ve Yeni Zelanda, EA Sports SSX Demosunda Sahneye Çıkıyor

 Online Özelliklerin De Bulunduğu Demoda Oyuncular Birbirlerinin En İyi Zaman ve Puanlarına Karşı Yarışabilecekler EA SPORTSTM bugün EA SPORTS SSX’in merakla beklenen demosunun bugün Avrupa’da Xbox LIVE® ve PlayStation® Network üzerinden yayınlandığını duyurdu. Demoda oyuncuların oynayabilecekleri iki parkur bulunuyor: Rockies’teki yarış etkinliği ve Yeni Zelanda’daki teknik etkinliği. Online özellikleri destekleyen demoda, oyuncular SSX ana oyun […]

22.02.2012 | ulasufuk

 Online Özelliklerin De Bulunduğu Demoda Oyuncular Birbirlerinin En İyi Zaman ve Puanlarına Karşı Yarışabilecekler


EA SPORTSTM bugün EA SPORTS SSX’in merakla beklenen demosunun bugün Avrupa’da Xbox LIVE® ve PlayStation® Network üzerinden yayınlandığını duyurdu. Demoda oyuncuların oynayabilecekleri iki parkur bulunuyor: Rockies’teki yarış etkinliği ve Yeni Zelanda’daki teknik etkinliği. Online özellikleri destekleyen demoda, oyuncular SSX ana oyun modu olan Explore modunda karşılaşacakları rekabetin de örneğini görebilecekler. Demo 20 Mart 2012 tarihine kadar indirilebilecek. Aralarında IGN ve Videogamer.com gibi sitelerin de bulunduğu 15 “2012’nin En Çok Beklenen Oyunu” listesine girmiş olan SSX, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun sistemi için 2 Mart’ta piyasaya çıkacak.

Oyunun tam versiyonundaki  Explore modu deneyimini taklit eden demoda oyuncular yarış zamanlarını ve teknik puanlarını yolladıkça bunlar SSX sunucusuna hayalet olarak kaydedilecekler. Bu hayaletler oyuncuların kayarken izledikleri çizgiden, gerçekleştirdikleri teknik hareketlere kadar her şeyi bire bir yansıtacak. Oyuncular arkadaşlarının hayaletlerine meydan okuyabilecek veya konsollarının başında değilken kendi hayaletlerinin galibiyet ve mağlubiyet toplamasına izin verebilecekler.

SSX için online modları hazırlarken insanların yoğun hayatlarını da göz önüne aldıklarını belirten SSX Kreatif Direktörü Todd Batty, “Her an sizinle birlikte online oynayacak bir arkadaş bulamama sorununu çözecek bir şeyler tasarlamayı istedik. Arkadaşlarınızın yaptığı zaman ve puanlara karşı istediğiniz zaman yarışabilmenizi sağlayan Explore oyun modu bu anlayışın bir parçası. Online tasarımımızın diğer parçası olan Global Events ise her an gerçek insanlara karşı mücadele edeceğiniz gerçek zamanlı turnuvalar sunma fikrine dayanıyor, ama bunlara da dilediğiniz gibi katılıp çıkabiliyorsunuz. Sanıyoruz ki oyuncular SSX’i ellerine aldıklarında, bu klasik seriye verdiğimiz modern yönü oldukça beğenecekler” diye konuştu.

Tüm zamanların en başarılı arcade serilerinden biri olan SSX’in modernleştirilmiş halinde oyuncular dünyanın tanınmış bölgelerinde seriye ün kazandıran eğlenceli ve adrenalin dolu oynanışı tecrübe edebilecekler. NASA’dan alınan topografik uydu verilerini kullanan SSX oyunculara keşfetmeleri için devasa bir dünya sunuyor. Dokuz geniş bölgede geçen SSX’te oyuncular dev dağlardan aşağı kayarken birbirleriyle yarışacak, teknik hareketler yapacak ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Ayrıca Explore, Global Events ve RiderNet –SSX öneri motoru – ile geliştirilen online özellikler tüm oyunculara hitap eden sosyal rekabet ortamı hazırlarken, oyuncuların lobi veya bekleme süresi olmaksızın arkadaşlarıyla eğlenceli ve kolay biçimde yarışmalarını sağlayacak. 

SSX hakkında en yeni haberler için www.facebook.com/aralgame Facebook adresinden hayran olabilir veya bizi www.twitter.com/aralgame adresinden takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!