-->
PS Vita’nın Satışları Dünya Çapında 1.2 Milyonu Aştı

22 Şubat’ta Avrupa çıkışını da gerçekleştiren Sony’nin yeni nesil el konsolu PS Vita’nın satış rakamları açıklandı.Sony, 26 şubat tarihi itibariyle dünya çapında PS Vita satışlarının 1.2 milyonu aştığını duyurdu. Farklı kontrol çeşitleri ve kaliteli oyun içi grafikleriyle yoğun ilgi gören PS Vita’nın dünya genelinde perakende ve PlayStation Network’te satılan yazılım rakamı ise 2 milyonu aştı. […]

29.02.2012 | ulasufuk

22 Şubat’ta Avrupa çıkışını da gerçekleştiren Sony’nin yeni nesil el konsolu PS Vita’nın satış rakamları açıklandı.Sony, 26 şubat tarihi itibariyle dünya çapında PS Vita satışlarının 1.2 milyonu aştığını duyurdu.

Farklı kontrol çeşitleri ve kaliteli oyun içi grafikleriyle yoğun ilgi gören PS Vita’nın dünya genelinde perakende ve PlayStation Network’te satılan yazılım rakamı ise 2 milyonu aştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sony Computer Entertainment patronu Andrew House, PS Vita’nın zengin içerikli taşınabilir konsol eğlencesi sunmayı hedeflenerek tasarlandığını ve satış rakamlarıyla da bunun müşterilere yansıma reaksiyonunu gördüklerini belirtti.

Andrew House, devamında da tedarik sürecinde dinamiği korumak için 3. parti yapımcı ve dağıtımcılarla ortak çalışarak mümkün olan en iyi marka ve oyunları PS Vita’ya getireceklerini ve 2012 yılında sunacakları oyunların dünyadaki herkes için birşeyler sunacağını sözlerine ekledi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!