-->
Prototype 2’den PC’cilere Kötü Haber

Radical Entertainment, Facebook üzerinden Prototype 2’nin PC sürümünün ertelendiğini duyurdu.PC sürümünün yeni çıkış tarihi olarak 24 Temmuz verilirken,buna ek olarak oyunda yer alan RADNET sisteminin de PC’lere gelmeyeceği açıklandı. Activision bir de RADNET sistemi için tanıtım videosu yayınladı.Bu sistem sayesinde Prototype 2 kullanıcıları daha güncel içeriklere erişecek ve birbirleriyle yarışabilecek.Fakat bu özellik daha sonradan bir değişiklik […]

02.02.2012 | ulasufuk

Radical Entertainment, Facebook üzerinden Prototype 2’nin PC sürümünün ertelendiğini duyurdu.PC sürümünün yeni çıkış tarihi olarak 24 Temmuz verilirken,buna ek olarak oyunda yer alan RADNET sisteminin de PC’lere gelmeyeceği açıklandı.

Activision bir de RADNET sistemi için tanıtım videosu yayınladı.Bu sistem sayesinde Prototype 2 kullanıcıları daha güncel içeriklere erişecek ve birbirleriyle yarışabilecek.Fakat bu özellik daha sonradan bir değişiklik olur mu bilinmez ama şu an için PS3 ve Xbox 360 için görünüyor.Prototype 2, X360 ve PS3 için Amerika’da 24 Nisan’da, Avrupa’da ise 27 Nisan’da piyasaya sürülecek.

Yayınlanan RADNET tanıtım videosuna da aşağıdan bakabilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/PROTOTYPE 2- RADNET -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Prototype2_RADNET.jpg ‘ ]

 

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!