-->
Nexuiz İçin Yeni Video ve Ekran Görüntüleri

Dağıtımı THQ tarafından üstlenilen Nexuiz için ‘Dynamic Mutators’ videosu ve yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Nexuiz ,2005 yılında Alientrap tarafından geliştirilmiş ve önemli ölçüde modifiye edilmiş Quake Engine ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.Şimdi ise IllFonic  tarafından CryEngine 3 oyun motoruyla geliştirilip yeniden oyunseverlerin karşısına çıkacak. Xbox Live Arcade ‘House Party’ promosyonunun bir parçası olarak Xbox 360 için 29 Şubat’ta […]

17.02.2012 | ulasufuk

Dağıtımı THQ tarafından üstlenilen Nexuiz için ‘Dynamic Mutators’ videosu ve yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Nexuiz ,2005 yılında Alientrap tarafından geliştirilmiş ve önemli ölçüde modifiye edilmiş Quake Engine ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.Şimdi ise IllFonic  tarafından CryEngine 3 oyun motoruyla geliştirilip yeniden oyunseverlerin karşısına çıkacak.

Xbox Live Arcade ‘House Party’ promosyonunun bir parçası olarak Xbox 360 için 29 Şubat’ta Xbox Live üzerinden 800 MS puanından yayınlanacak Nexuiz,PC ve PS3 içinse bahar aylarında çıkış yapacak.Oyun için yayınlanan video ve yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Nexuiz – Dynamic Mutators Feature-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/nexuiz.jpg ‘ ]

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!