-->
Mortal Kombat: Komplete Edition’ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Warner Bros. içinde tüm indirilebilir içeriklerin yer aldığı Mortal Kombat: Komplete Edition’ın çıkış videosunu yayınladı. Mortal Kombat Komplete Edition’da geçen yılın en iyi dövüş oyunlarından olan Mortal Kombat, daha önce çıkmış olan tüm DLC paketleri yer alacak.Ayrıca Komplete Edition’da geçtiğimiz aylarda oyun için çıkan yeni karakterlerden Skarlet, Freddy, Kenshin ve Rain’da olacak. Yine içerik paketinde […]

29.02.2012 | ulasufuk

Warner Bros. içinde tüm indirilebilir içeriklerin yer aldığı Mortal Kombat: Komplete Edition’ın çıkış videosunu yayınladı.

Mortal Kombat Komplete Edition’da geçen yılın en iyi dövüş oyunlarından olan Mortal Kombat, daha önce çıkmış olan tüm DLC paketleri yer alacak.Ayrıca Komplete Edition’da geçtiğimiz aylarda oyun için çıkan yeni karakterlerden Skarlet, Freddy, Kenshin ve Rain’da olacak.

Yine içerik paketinde 15 klasik kostüm ve üç ninja olan Subzero, Scorpion ve Reptile için klasik Fatality vuruşlarıda pakete dahil.Dahası da var;1995 yılında çıkan Mortal Kombat filmi, Mortal Kombat: Songs Inspired by The Warriors müzik CD’si de yine Mortal Kombat Komplete Edition’da yer alacak.

Mortal Kombat: Komplete Edition, 2 Mart’ta 29.99 Sterlin’e Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak.

İşte çıkış videosu:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!