-->
Monopoly: World of WarCraft ve Risk: StarCraft Masaüstü Oyunları Duyuruldu

Blizzard,New York Oyun fuarında Monopoly: World of WarCraft  ve Risk: Starcraft masaüstü oyunlarını duyurdu. Blizzard’ın USAopoly’yle ortaklığından ortaya çıkan iki yeni masaüstü oyunu olan Monopoly: World of WarCraft ve Risk: StarCraft çok yakında karşımızda olacak. Monopoly: WoW’da oyuncular Azeroth’un tüm yerlerini kontrol etmek için yarışacak.Swamp of Sorrows ve Twilight Highlands gibi ikonik konumları içeren gayrimenkulleri satın […]

15.02.2012 | ulasufuk

Blizzard,New York Oyun fuarında Monopoly: World of WarCraft  ve Risk: Starcraft masaüstü oyunlarını duyurdu.

Blizzard’ın USAopoly’yle ortaklığından ortaya çıkan iki yeni masaüstü oyunu olan Monopoly: World of WarCraft ve Risk: StarCraft çok yakında karşımızda olacak.

Monopoly: WoW’da oyuncular Azeroth’un tüm yerlerini kontrol etmek için yarışacak.Swamp of Sorrows ve Twilight Highlands gibi ikonik konumları içeren gayrimenkulleri satın almaya çalışacaklar.Orjinal Monopoly’den farkı yok aslında,herhangi bir Monopoly oyununda olduğu gibi, amaç bütün oyuncuları silene kadar gayrimenkul almak ve satmak olacak.Mayıs ayında piyasalara sunulacak mekanlar,taşlar ve diğer bütün parçalarının WarCraft evrenine uygun olarak Blizzard’ın sanat takımı tarafından hazırlanan Monopoly: World of WarCraft’ın fiyatı ise 39,95 $  olarak belirtildi.Warcraft fanları ise eğer isterse bu masa oyunu için Facebook sayfasından Monopoly: World of WarCraft’ta görmek istediği karaktere oy verebiliyor.

Risk: StarCraft ’ta da oyuncular Terran, Protoss,Zerg hizipler ve altı eşsiz kahraman seçebilecekler.Ayrıca oyunda 290 özel oyun taşları ve 3 oyun modu yer alacak.Klasik masa Risk oyunu için mükemmel uyumlu olan bu gerçek zamanlı strateji oyunu serisi bu yaz piyasalarda 49,45 $ fiyat etiketiyle piyasalarda olacak.

 

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!