-->
Modern Warfare 3’ün Şubat DLC’si ‘Overwatch’in İçeriği ve Görselleri

Call of Duty: Modern Warfare 3 Elite DLC takvimini daha önce sizlerle paylaşmıştık.Eylül ayına kadar her ay yeni içeriklerin geleceği bu takvimin geldik Şubat DLC’sine. Activision,Call of Duty: Modern Warfare 3 için Şubat ayında yayınlayacak Overwatch isimli harita paketi için yeni ekran görüntüleri ve bilgiler paylaştı. DLC,Overwatch isminde yeni bir haritayı Modern Warfare 3’e ekleyecek.Yapılan basın açıklamasına […]

08.02.2012 | mrcappola

Call of Duty: Modern Warfare 3 Elite DLC takvimini daha önce sizlerle paylaşmıştık.Eylül ayına kadar her ay yeni içeriklerin geleceği bu takvimin geldik Şubat DLC’sine.

Activision,Call of Duty: Modern Warfare 3 için Şubat ayında yayınlayacak Overwatch isimli harita paketi için yeni ekran görüntüleri ve bilgiler paylaştı.

DLC,Overwatch isminde yeni bir haritayı Modern Warfare 3’e ekleyecek.Yapılan basın açıklamasına göre,Overwatch’de doğa ile örtülmüş ve simetrik olarak iki yarıya ayrılan ve tehlikeli bir geçiş köprüsü olacak.

‘Modern Warfare 3’ harita paketi daha önce olduğu ve bundan sonra olacağı gibi ilk olarak Xbox 360 kullanıcıları için çıkacak.İçerik Xbox Live’daki Elite Premium üyelerine  21 Şubat’ta sunulacak.

Modern Warfare 3’ün yeni haritası Overwatch’in 3 yeni ekran görüntüsüne aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!