-->
Metal Gear Solid 5 İçin Kojima Productions’a Umar Arar’da Katıldı!

Kojima Productions tarafından geliştirilen Metal Gear Solid 5’den yeni bir bilgi geldi.Bu proje için Kojima Productions’a Kaliforniyalı gitarist ve müzisyen Umar Arar’da katıldı. Arar, 3 Doors Down grubu ile de sahnelere çıktı. .Serbest gitarist olarak farklı müzik çalışmalarında yer alan müzisyen, daha önce Myth Studios’ta DevilBunny isimli oyunun müziklerinde ve ses efektlerinde çalıştı. Arar, Facebook […]

24.02.2012 | mrcappola

Kojima Productions tarafından geliştirilen Metal Gear Solid 5’den yeni bir bilgi geldi.Bu proje için Kojima Productions’a Kaliforniyalı gitarist ve müzisyen Umar Arar’da katıldı. Arar, 3 Doors Down grubu ile de sahnelere çıktı. .Serbest gitarist olarak farklı müzik çalışmalarında yer alan müzisyen, daha önce Myth Studios’ta DevilBunny isimli oyunun müziklerinde ve ses efektlerinde çalıştı.

Arar, Facebook üstünden yaptığı açıklamada Metal Gear Solid 5’te çalışacağını açıkladı.Metal Gear Solid 5’in soundtrack albümünde çalışacak olmakla önemli bir kariyer fırsatı yakaladığını dile getirirken,devamında da biraz yol konusunda zorlanacağını belirterek Japonya ve Kaliforniya arasında mekik dokuyacağını sözlerine eklemiş.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!