-->
Mass Effect 3’ün From Ashes DLC’sinden Ekran Görüntüleri

6 Mart’ta PS3,Xbox 360 ve PC için piyasalardaki yerini alacak Mass Effect 3’ün çıktığı gün indirilebilecek ilk DLC’si olan From Ashes’in ekran görüntüleri geldi. Prothean ırkından bir takım arkadaşı sunacak indirilebilir içerikte Eden Prime’da bir maceraya sürükleneceğiz.Bunların yanısıra yeni silah ve her bir takım arkadaşının alternatif görünüme kavuşmasının sağlanacağı DLC’nin Collector’s Edition paketinin içinde hazır bulunduğunu da […]

26.02.2012 | mrcappola

6 Mart’ta PS3,Xbox 360 ve PC için piyasalardaki yerini alacak Mass Effect 3’ün çıktığı gün indirilebilecek ilk DLC’si olan From Ashes’in ekran görüntüleri geldi.

Prothean ırkından bir takım arkadaşı sunacak indirilebilir içerikte Eden Prime’da bir maceraya sürükleneceğiz.Bunların yanısıra yeni silah ve her bir takım arkadaşının alternatif görünüme kavuşmasının sağlanacağı DLC’nin Collector’s Edition paketinin içinde hazır bulunduğunu da belirtelim.

İşte yayınlanan görseller:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.