-->
Mass Effect 3’ten Live Action Videosu

6 Mart’ta PC,PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak Mass Effect 3 için Live-Action videosu yayınlandı. Televizyon başında sonunu bekleyenler,son kez vedalaşmak isteyenler… Videonun ilk kısmında dünyanın sona hazırlanışına tanıklık ediyoruz.İkinci kısmında da karakterimiz Shepard’ı Reaper’lar ile mücadele halindeyken görüyoruz.Aynı zamanda TV reklamı olarak da hazırlanan video Walking Dead dizisi arasında gösterilecek. İşte o video: […]

27.02.2012 | mrcappola

6 Mart’ta PC,PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak Mass Effect 3 için Live-Action videosu yayınlandı.

Televizyon başında sonunu bekleyenler,son kez vedalaşmak isteyenler… Videonun ilk kısmında dünyanın sona hazırlanışına tanıklık ediyoruz.İkinci kısmında da karakterimiz Shepard’ı Reaper’lar ile mücadele halindeyken görüyoruz.Aynı zamanda TV reklamı olarak da hazırlanan video Walking Dead dizisi arasında gösterilecek.

İşte o video:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!