-->
Lollipop Chainsaw’dan Sevgililer Gününe Özel Video Geldi

Warner Bros Interactive,Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw için Sevgililer Gününe özel yeni bir video yayınladı. Gamespot’a özel olarak yayınlanan videoda ana karakterimiz Juliet Starling’in Nick Carlyle ismindeki kişiyle olan aşkını anlatıyor.Xbox 360 ve PS3 için geliştirilen oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:  

10.02.2012 | mrcappola

Warner Bros Interactive,Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw için Sevgililer Gününe özel yeni bir video yayınladı.

Gamespot’a özel olarak yayınlanan videoda ana karakterimiz Juliet Starling’in Nick Carlyle ismindeki kişiyle olan aşkını anlatıyor.Xbox 360 ve PS3 için geliştirilen oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!