-->
Jet Set Radio HD’nin Çıkış Tarihi ve İlk Ekran Görüntüleri

Sega’nın oyun konsolu Dreamcast klasiği olan önemli ve özgün yapımlardan Jet Set Radio, HD olarak PS3, Xbox 360 ve PC için resmi olarak duyuruldu. Jet Set Radio HD’nin ilk ekran görüntüleri ve çıkış tarihide açıklandı.Oyun, Xbox Live Arcade, PlayStation Network ve PC dijital indirme mağazalarında yaz aylarında oyunseverlere sunulacak. Renkli bir oynanış sunacak oyunda GGs […]

29.02.2012 | ulasufuk

Sega’nın oyun konsolu Dreamcast klasiği olan önemli ve özgün yapımlardan Jet Set Radio, HD olarak PS3, Xbox 360 ve PC için resmi olarak duyuruldu.

Jet Set Radio HD’nin ilk ekran görüntüleri ve çıkış tarihide açıklandı.Oyun, Xbox Live Arcade, PlayStation Network ve PC dijital indirme mağazalarında yaz aylarında oyunseverlere sunulacak.

Renkli bir oynanış sunacak oyunda GGs (Graffiti Gang Gangsters) isimli bir çeteye katılacak ve sokakları kendi himayemize almaya çalışacağız.Fakat bunu savaşarak ya da dövüşerek değil paten üzerinde elimizde boyalarla yapmamız gerekiyor.

Aşağıdan yayınlanan ilk ekran görüntülerine bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!