-->
FIFA Street’ın Tanıtım Bülteni

Ödüllü EA SPORTS FIFA serisinin yaratıcılarının yeni oyunu, dünyanın dört bir yanındaki sokak futbolcularından esinlenilen FIFA Street bugüne kadar yapılmış en gerçekçi sokak futbolu oyunu. Ortamlar, ekipmanlar, müzikler her şeyin sokak futboluna ve kültürüne sadık olduğu benzersiz ve eğlenceli bir deneyim sizi bekliyor. Devrim yaratan FIFA oyun motoru ile güçlendirilen ve Sokak Topu Kontrolü gibi […]

10.02.2012 | mrcappola

Ödüllü EA SPORTS FIFA serisinin yaratıcılarının yeni oyunu, dünyanın dört bir yanındaki sokak futbolcularından esinlenilen FIFA Street bugüne kadar yapılmış en gerçekçi sokak futbolu oyunu. Ortamlar, ekipmanlar, müzikler her şeyin sokak futboluna ve kültürüne sadık olduğu benzersiz ve eğlenceli bir deneyim sizi bekliyor. Devrim yaratan FIFA oyun motoru ile güçlendirilen ve Sokak Topu Kontrolü gibi yeni özellikler sunan FIFA Street bire bir kapışmaları ateşleyecek benzersiz top sürme teknikleri ve özel hareketler içeriyor. İster sokak futbolunun Amsterdam’da oynanan şeklinde olduğu gibi ard arda bacak arası yapın, ister Londra’da olduğu gibi daha fiziksel bir mücadeleye girin, bir futbol video oyununda şimdiye kadar gördüklerinizden çok daha üst seviyede top kontrolü ile karşı karşıya olacaksınız. Otopark ve parklardaki teke tek maçlardan, dünyanın en büyük şehirlerindeki prestijli 5’e 5 turnuvalara kadar bir çok yerde mücadele edeceksiniz. Dünyanın 35 farklı bölgesinde, dünyanın en popüler takımlarının yıldızlarıyla veya gerçek sokak futbolcularıyla birlikte veya karşılıklı oynayabileceksiniz.

  • Benzersiz Derecede Otantik — Şimdiye kadar yaratılan en otantik sokak futbolu oyununda, dünyanın dört bir yanındaki sokak futbolcularının oynadığı oyunun aynısını göreceksiniz. Ortamlardan ekipmanlara, müziklere kadar her şey bu spora ve kültürüne sadık kalınarak hazırlandı.
  • Sokak Topu Kontrolü — Şimdiye kadar gördüklerinizin ötesinde top kontrolü ve tepkileriyle karşılaşmaya hazırlanın. Sokak Topu Kontrolü oyuncuların sokaklarda sergiledikleri dokunuşu ve yaratıcılığı bire bir taklit ediyor. Yeni top sürme stilleri ve özel hareketleri kullanarak bire bir mücadelelerde rakibinizi rezil edeceksiniz.
  • Olduğunuz Yerde Top Kontrolü—Bire bir mücadelelerde rakibinizi üzerinize çekip geçeceksiniz. Olduğunuz yerde topla manevralar yaparak rakibinizin ilk hamleyi yapmasını sağlayacak, sonra da bacak arası veya diğer bir özel hareketle geçeceksiniz.
    • Sokak Top Sürüşü — FIFA 12’nin Hassas Top Sürme özelliğinin yenilenmiş hali olan Sokak Top Sürüşü sayesinde oyuncularınız rakiplerini geçmek için birbirinden güzel manevralar yapabilecek ve tehlikeli pozisyonlar yaratabilecekler. Dar alanlarda ve  pres altında topa tam anlamıyla hakim olacaksınız.
    • Yepyeni Beceri Hareketleri —Rakiplerinizi yenmek için kullanabileceğiniz ve bunu yaparken de son derece havalı görüneceğiniz, 50’den fazla yeni beceri hareketi.
      • Hava Yetenekleri—Topu yerden havalandırın ve hareketinizi yapın. Topu sektirerek yeteneklerinizi gösterin, pas veya şut ile savunma oyuncularını kandırın veya ağızlarını açık bırakacak hareketler sergileyin.
      • Dünya Turu — Kendinizi oyunda yaratabileceğiniz, sokak yıldızlarından takım kurabileceğiniz ve dünyanın en iyi sokak takımı olmak için mücadele edeceğiniz RYO esintili oyun modu.  16 farklı turnuvada mücadele edecek, 20 farklı mücadeleye katılacak ve önce yerel başarılardan ulusal başarılara geçecek, sonra Avrupa ve son olarak da Dünya çapındaki turnuvalara katılacaksınız. Oyununuzu geliştirirken 100’den fazla yeni stil, hareket ve kutlama kazanacaksınız. Takımınız için formalar, ekipmanlar, ayakkabılar, ortamlar ve yeni takımlar da dahil olmak üzere 225’ten fazla açılabilir öğe de sizi bekliyor olacak.
      • Turnuvalar—16 farklı turnuvada yarışın. Kendi stillerine sahip diğer FIFA Street oyuncularının yarattığı takımlara karşı oynayın. Yalnızca diğer oyuncuların takımlarına karşı değil, online olarak kafa kafaya diğer oyuncularla oynayarak tarzınızı geliştirin. Tüm turnuvalarda bulunan sosyal liderlik sıralamaları ile durumunuzu arkadaşlarınızla kıyaslayabileceksiniz.
      • Sokak Mücadeleleri—Aralarında gerçek sokak futbolcularının veya favori takımlarınızdan yıldız oyuncuların da bulunduğu diğer oyuncuları takımınıza katma şansını elde etmek için 20 sokak mücadelesine katılın. Bacak Arası Kuralı (bacak arası sayısıyla galibiyet), Eğlence Puanı (taraftarları eğlendirerek galibiyet) ve Son Kalan Adam (gol atın, bir oyuncu çıkarın, herkesi çıkaran ilk oyuncu olun) gibi çeşitli oyun kurallarıyla 1-4 oyuncu birlikte veya karşılıklı oynayabilirsiniz. Her mücadele kendi liderlik sıralamasına sahip olduğundan en iyi skor veya sürenizi arkadaşlarınızla karşılaştırabilirsiniz.
      • Sokaklara Hakim Olun— FIFA Street Rio de Janerio, Londra, Amsterdam ve New Yorm gibi ikonik mekanlar da dahil olmak üzere otoparklardan parklara, spor salonlarından çatılara kadar bir çok benzersiz ortam içeriyor.
      • Tamamen Kişiselleştirilebilir— Oyuncu sayısı ve maç türü de dahil olmak üzere oyunun dünyanın çeşitli yerlerindeki farklı versiyonlarını tecrübe edebileceğiniz, tamamen kişiselleştirilebilir kurallar. Amsterdam’daki maçların özel hareket ve bacak arası yapmaya dayalı kurallarından, İspanya’daki duvarsız, futsal tarzı maçlara veya İngiltere’deki 5’e 5 fiziksel rekabetlere kadar her tür maç sizi bekliyor.
      • FIFA Oyun Motoru—FIFA Street, FIFA oyun motorunun Çarpışma Motoru, Hassas Top Sürme, Kişilik+ gibi en iyi özelliklerini kullanıyor.
      • Lisanslı İçerik—Manchester United, Barcelona, Real Madrid ve diğer bir çok ünlü takımdan futbolcular. Otantik formaları, antrenman giysileri ve sokak ekipmanlarıyla Rooney, Kaka ve diğer favori oyuncularınızla birlikte oynayın.
        • Sokak Yıldızları—Dünyanın dört bir yanından gelen gerçek sokak futbolu yıldızlarıyla tanışın. Gerçek dünya turnuvalarına katılan serbest stilcilerle birlikte veya onlara karşı oynayın.
        • EA SPORTS Football Club— Yapacağınız ilk bacak arası hareketinden başlayarak EA SPORTS Football Club kimliğinize katkıda bulunmaya başlayacaksınız.

 

Yayıncı:                  Electronic Arts Inc.

Geliştiren:               EA Canada

Çıkış Tarihi:             Mart 2012

Platform:                 PLAYSTATION®3/ Xbox 360®

 

TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!