-->
EA Sports FIFA Street Demosu İle Futbolu Özgürleştirin

EA SPORTS™ FIFA Street demosunun PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için PLAYSTATION STORE, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için Xbox Live Marketplace üzerinden sunulduğunu duyurdu. Sokak futbolunun dünyanın dört yanında oynanan türlerini gerçekçi biçimde taklit eden ilk sokak futbolu video oyununda teknik hareketler, çalımlar, bacak arası toplarla futbol oynama şeklinizi özgürleştirin. Oyuncular dört farklı […]

29.02.2012 | ulasufuk

EA SPORTS™ FIFA Street demosunun PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için PLAYSTATION STORE, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için Xbox Live Marketplace üzerinden sunulduğunu duyurdu. Sokak futbolunun dünyanın dört yanında oynanan türlerini gerçekçi biçimde taklit eden ilk sokak futbolu video oyununda teknik hareketler, çalımlar, bacak arası toplarla futbol oynama şeklinizi özgürleştirin.

Oyuncular dört farklı takım ile ikonik Amsterdam Square stadında 5’erden maç yapabilecekler: İngiliz Premier League devi Manchester City, İtalya şampiyonu AC Milan, gerçek sokak futbolu yıldızlarından olan bir takım ve Barcelona ve Arjantin süperstarı Lionel Messi ve 12 süperstardan oluşan adidas™ all-star takımı. Devrim yaratan yeni Sokak Topu Kontrolü sistemi ile FIFA serisinde şimdiye kadar geliştirilmiş en gerçekçi top tepkilerini alacağınız oyunda, hem gerçekçi bire bir mücadelelere tanık olacak, hem de çok farklı oyun modlarına katılabileceksiniz.

Demoda sokak futbolu şöhreti yolundaki yolculuk oyuncuların kendilerini ve takımlarını yaratıp özelliklerine karar verebilecekleri, 50 yeni yetenek hareketi ve otantik sokak futbolu top sürüş tekniklerini açabilecekleri Dünya Turu hikaye modunda başlıyor. Oyuncular demodaki ilerlemelerini 13 Mart’ta piyasaya çıkacak olan FIFA Street’e aktarabilecekler. Ayrıca arkadaşlarının yarattığı oyuncuları kendi kadrolarına katmak için indiren oyuncular, Shanghai Rooftop’taki Serbest Stil turnuvayı da açabilecekler. FIFA Street’teki oyun içi sosyal ağ sayesinde oyuncular arkadaşlarının istatistiklerini ve başarılarını takip edebilecek, video paylaşabilecek ve FIFA Street Ağı’na katılabilecekler.

Dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye’de de www.aralgame.com üzerinden FIFA Street için ön sipariş veren oyuncular, Messi’nin de dahil olduğu adidas™ all-star takımını da kullanabilecekler. Bu ön sipariş teklifinde ayrıca Barselona’nın merkezindeki Plaça de Catalunya’da oynayan sokak futbolcularından esinlenen ve Messi’nin de tasarımına yardımcı olduğu Lionel Messi Barcelona sahası da mevcut olacak.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.