-->
Catherine’in İnceleme Puanları

Geçen yıl Japonya ve Amerika’da piyasaya sürülen Catherine şimdi de Avrupa için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Vincent adında bir karakteri yönettiğimiz korku-aksiyon ve cinsellik öğelerinin bulunduğu oyunda karakterimiz Catherine adındaki bir kızla yaşadığı bir gecelik ilişki sonrasında kabuslar görmeye başlar. Uykusunda canavarlardan kaçan Vincent’ı kabuslarından çıkarmak bize düşüyor.Ayrıca karakterimiz gündüzleri de Katherine ve Catherine adlı iki […]

07.02.2012 | mrcappola

Geçen yıl Japonya ve Amerika’da piyasaya sürülen Catherine şimdi de Avrupa için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Vincent adında bir karakteri yönettiğimiz korku-aksiyon ve cinsellik öğelerinin bulunduğu oyunda karakterimiz Catherine adındaki bir kızla yaşadığı bir gecelik ilişki sonrasında kabuslar görmeye başlar. Uykusunda canavarlardan kaçan Vincent’ı kabuslarından çıkarmak bize düşüyor.Ayrıca karakterimiz gündüzleri de Katherine ve Catherine adlı iki kız arasında bir seçim yapmak için mücadele halinde olacak.

10 Şubat’ta çıkacak oyunun inceleme puanları da gelmeye başladı. Oyunun genel anlamda iyi notlar aldığı inceleme listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

Push Square – 50
Guardian – 60
Genuine Gamers – 70
Gamereactor Sweden – 80
Digital Spy – 80
3DJuegos – 85
IncGamers – 90
Brash Games – 90
Eurogamer Italy – 90
Eurogamer – 90
BigPond GameArena – 90
Anime Picks – 97



Popüler Haberler


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun