-->
Call of Duty: Black Ops 2 Amazon Fransa’da Listelendi

Call of Duty serisi hayranlarını sevindirecek bir haber Amazon’dan geldi.Fransız dijital mağazası Activision’un gişe rekorları kıran FPS serisinin bir sonraki oyunu olacak Call of Duty: Black Ops 2, Amazon’un Fransa sitesi tarafından listelendi. Ancak daha sonra yayıncı tarafından bu listenin kaldırılmasını istedi ve daha sonra Amazon Fransa tarafından siteden kaldırıldı.Fakat başka bir ipucu da profesyonel […]

19.02.2012 | ulasufuk

Call of Duty serisi hayranlarını sevindirecek bir haber Amazon’dan geldi.Fransız dijital mağazası Activision’un gişe rekorları kıran FPS serisinin bir sonraki oyunu olacak Call of Duty: Black Ops 2, Amazon’un Fransa sitesi tarafından listelendi.

Ancak daha sonra yayıncı tarafından bu listenin kaldırılmasını istedi ve daha sonra Amazon Fransa tarafından siteden kaldırıldı.Fakat başka bir ipucu da profesyonel sosyal ağ sitesi LinkedIn’de yer aldı. Sanat stüdyosu Nerve Software’deki bir sanatçının özgeçmişinde şu sıralar çalıştığı şirketin Treyarch’la James Bond: Quantum of Solace ve ilk Black Ops oyunu için sözleşme imzalamış bir firma olduğu belirtildi.

Activision tarafından resmi bir açıklama yapılmasada 2010’da çıkış yapan Black Ops’un çok beğenildiğini, PlayStation 3 ve Xbox 360 için tüm zamanların en çok satan oyunu olduğunu göz önünde bulundurursak böyle bir oyunun geliştirilmesi çok da büyük bir sürpriz değil.

Activison’da herhangi bir isim vermezken, yeni bir  Call of Duty oyununun bu yıl raflarda olacağını doğruladı ve FPS serisi için “anlamlı bir yenilik”in oyunda yer alacağı sözünü verdi.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!