-->
Birds of Steel’in Çıkış Tarihi Yeni Videosu İle Birlikte Duyuruldu

Konami, Birds of Steel için yeni bir video yayınladı ve oyunun tanıtım videosu ile birlikte çıkış tarihini de açıkladı. 15 Mart’ta PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacağı açıklanan oyunda, 8 bölüm,20’den fazla görev ve 100’den fazla da uçak yer alacak.İkinci Dünya savaşı dönemlerinde geçen ve eski uçaklarında yönetilebileceği oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:   […]

24.02.2012 | ulasufuk

Konami, Birds of Steel için yeni bir video yayınladı ve oyunun tanıtım videosu ile birlikte çıkış tarihini de açıkladı.

15 Mart’ta PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacağı açıklanan oyunda, 8 bölüm,20’den fazla görev ve 100’den fazla da uçak yer alacak.İkinci Dünya savaşı dönemlerinde geçen ve eski uçaklarında yönetilebileceği oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Birds of Steel -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/BirdsOfSteel-logo.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!