-->
Binary Domain’in Demosu Bu Hafta Çıkıyor

Yakuza Studio’nun geliştirdiği ve SEGA‘nın dağıtımını üstlendiği Binary Domain’in Japonya’da daha önce yayınlanan demosu bu hafta batı ülkeleri içinde çıkıyor. Oyunun demosunda orijinal oyundan Spain-zaka Shibuya’s Up-Level Area ve Shinjuku Station Down-Level Area olarak 2 bölüm yer alacak.Bu bölümlerin her ikiside Tokyo’da geçiyor. PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyun 24 Şubat’ta çıkış yapacak.

13.02.2012 | ulasufuk

Yakuza Studio’nun geliştirdiği ve SEGA‘nın dağıtımını üstlendiği Binary Domain’in Japonya’da daha önce yayınlanan demosu bu hafta batı ülkeleri içinde çıkıyor.

Oyunun demosunda orijinal oyundan Spain-zaka Shibuya’s Up-Level Area ve Shinjuku Station Down-Level Area olarak 2 bölüm yer alacak.Bu bölümlerin her ikiside Tokyo’da geçiyor.

PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyun 24 Şubat’ta çıkış yapacak.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz