-->
Battlefield 3: Aftershock Ücretsiz Olarak iOS’da Yerini Aldı

EA,Battlefield 3: Aftershock’un ücretsiz olarak iOS App Store‘da yayınlandığını duyurdu. 24 Şubat’ta vizyona girecek olan Act of Valor filmi ile benzerlikleri olan FPS türündeki oyun online multiplayer desteğide içeriyor.Geçen yıl EA’nın duyurduğu ve söz verdiği tek oyunculu mod anlaşılan hayata geçirilememiş. Bir harita ve 1 multiplayer oyun modu olan oyunda beş silah yer alıyor. Battlefield 3: Aftershock’un […]

09.02.2012 | mrcappola

EA,Battlefield 3: Aftershock’un ücretsiz olarak iOS App Store‘da yayınlandığını duyurdu.

24 Şubat’ta vizyona girecek olan Act of Valor filmi ile benzerlikleri olan FPS türündeki oyun online multiplayer desteğide içeriyor.Geçen yıl EA’nın duyurduğu ve söz verdiği tek oyunculu mod anlaşılan hayata geçirilememiş. Bir harita ve 1 multiplayer oyun modu olan oyunda beş silah yer alıyor.

Battlefield 3: Aftershock’un iPhone 3GS ve üstü tüm cihazlar için uygun olduğunu da belirtelim.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!