-->
Asura’s Wrath’ın Ryu İçeriğinden Ekran Görüntüleri

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir görselde Asura ile Ryu’yu karşı karşıya görmüştük.Yapılan açıklamada ise Ryu’nun Asura’s Wrath’a yayınlanacak indirilebilir içerik ile birlikte sunulacağı belirtilmişti. Şimdi de bu içerik için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.İkilinin yer aldığı sahnelerde göstergelerin Street Fighter görünümüne sahip olacağı oyunun görsellerinde de Asura ve Ryu’nun ilk karşılaşmalarına ve dövüş anlarından görüntülere yer verilmiş.Yayınlanan diğer görsellerde bize içeriğin […]

23.02.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir görselde Asura ile Ryu’yu karşı karşıya görmüştük.Yapılan açıklamada ise Ryu’nun Asura’s Wrath’a yayınlanacak indirilebilir içerik ile birlikte sunulacağı belirtilmişti.

Şimdi de bu içerik için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.İkilinin yer aldığı sahnelerde göstergelerin Street Fighter görünümüne sahip olacağı oyunun görsellerinde de Asura ve Ryu’nun ilk karşılaşmalarına ve dövüş anlarından görüntülere yer verilmiş.Yayınlanan diğer görsellerde bize içeriğin yalnızca Ryu’yu kapsamadığını gösterirken, içeriğin detayları ile ilgili açıklama henüz yapılmadı.

Aşağıdan yayınlanan görsellere bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!