-->
Aliens: Colonial Marines™’in Kapak Resmi

Bugün sizlerle SEGA’nın merakla beklenen oyunu Aliens: Colonial Marines™’in galaksinin en ölümcül katillerine karşı ekibinizi gösteren kapak resmini paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Twentieth Century Fox Consumer Products işbirliğiyle, başarılı Gearbox Software stüdyosu tarafından geliştirilen Aliens: Colonial Marines ünlü serinin tüyler ürperten gerilim ve adrenalin dolu aksiyon seviyelerini daha da yukarılara taşıyor. Oyun sizleri filmlerdeki gibi […]

10.02.2012 | mrcappola

Bugün sizlerle SEGA’nın merakla beklenen oyunu Aliens: Colonial Marines™’in galaksinin en ölümcül katillerine karşı ekibinizi gösteren kapak resmini paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Twentieth Century Fox Consumer Products işbirliğiyle, başarılı Gearbox Software stüdyosu tarafından geliştirilen Aliens: Colonial Marines ünlü serinin tüyler ürperten gerilim ve adrenalin dolu aksiyon seviyelerini daha da yukarılara taşıyor. Oyun sizleri filmlerdeki gibi kanınızı donduracak heyecanlı anlar yaratacak klostrofobik ortamlarda evrenin en kötü şöhretli ölüm makineleri Xenomorph’ların karşısına koyuyor.

Aliens: Colonial Marines görünüşte terk edilmiş U.S.S. Sulaco gemisinin LV-426 yörüngesinde bulunmasıyla başlıyor. Oyuncular, sıkı eğitimli bir grup US Colonial Marines askerini yöneterek mürettebatın başına ne geldiğini ortaya çıkarmak üzere gemiye çıkıyorlar. Oyuncular insanoğlunun kaderini evrenin en ölümcül ve en katil ruhlu ırkının merhametine bırakan, tüm galaksinin içinde bulunduğu bir aldatının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için anlatılamaz dehşetlerle ve kendi endişeleriyle yüzleşecek, hayatta kalmak için her şeylerini ortaya koyacaklar. Aliens: Colonial Marines LV-426 yüzeyi ve Hadley’s Hope gibi otantik ortamlar ve filmden esinlenilen silahlar da içerecek ve Aliens evreninde heyecan verici yeni bir sayfa açacak.

Oyun hakkında yeni haberler için Aral’ı www.twitter.com/aralgame adresinden takip edebilir veya bizi Facebook üzerinden “beğenebilirsiniz”: www.facebook.com/aralgame

 

BASIN BÜLTENİ

Kapak resimlerine aşağıdan bakabilirsiniz:



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!