-->
Alan Wake’s American Nightmare’in Yapımcı Günlüğü Videosu

Xbox 360 için geliştirilen ve Xbox Live Arcade üzerinden indirilebilir olarak 15 Şubat’ta satışa çıkacak Alan Wake’s American Nightmare’in yapımcı günlüğü videosu yayınlandı. American Nightmare: Alan Wake’in iyilik ve kötülük arasındaki savaştan ve Alan’ın kendi varlığından kötülüğü kovma çabasından,film endüstrisinin gelişimi nasıl şekillendirdiğinden,oyunun konusundan bahsediliyor. Ayrıca oyun içinden görüntülere de yer verilen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz: […]

06.02.2012 | mrcappola

Xbox 360 için geliştirilen ve Xbox Live Arcade üzerinden indirilebilir olarak 15 Şubat’ta satışa çıkacak Alan Wake’s American Nightmare’in yapımcı günlüğü videosu yayınlandı.

American Nightmare: Alan Wake’in iyilik ve kötülük arasındaki savaştan ve Alan’ın kendi varlığından kötülüğü kovma çabasından,film endüstrisinin gelişimi nasıl şekillendirdiğinden,oyunun konusundan bahsediliyor. Ayrıca oyun içinden görüntülere de yer verilen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!