-->
Alan Wake PC’deki Maliyetini 2 Günde Karşıladı

Multi-ekran,3D ve geliştirilmiş grafikleriyle PC’ler için 16 Şubat’ta çıkış yapan Alan Wake’in Steam satışları, oyunun bu sürüm için yapılan masraflarını 2 günde karşıladı.Alan Wake umarız PC’deki başarısıyla korsandan dert yanan firmalara örnek teşkil eder. Remedy, çıktığı günden itibaren en çok satanlar listesinde kendisine yer edinen Alan Wake ile ilgili duygularını “Steam’de üst sırada olmaktan mutlu ve onurluyuz.Sadece ve […]

22.02.2012 | ulasufuk

Multi-ekran,3D ve geliştirilmiş grafikleriyle PC’ler için 16 Şubat’ta çıkış yapan Alan Wake’in Steam satışları, oyunun bu sürüm için yapılan masraflarını 2 günde karşıladı.Alan Wake umarız PC’deki başarısıyla korsandan dert yanan firmalara örnek teşkil eder.

Remedy, çıktığı günden itibaren en çok satanlar listesinde kendisine yer edinen Alan Wake ile ilgili duygularını “Steam’de üst sırada olmaktan mutlu ve onurluyuz.Sadece ve sadece 2 günde tüm masraflarımız karşılandı.Bu durum da PC’lere daha farklı bir heyecanla bakmamızı sağladı” sözleriyle dile getirdi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!