-->
Xbox Live Avatarlarına Dövme Yapmak İster misiniz?

Microsoft’un Xbox Live servisinde yer alan Avatar sisteminde,kostümler dışında bir çok eşyayı satın alabiliyorduk. Şimdi de avatar’lar için dövmeler Xbox Live üstünde yer aldı. Artık avatar’ınıza dövme yapabileceksiniz.Avatar sistemi için dövme yaptırma özelliği getiren Xbox Live’dan,özelleştirme kütüphanesinde bulunan farklı dövme stillerinin yer aldığı listeden beğendiğiniz dövmeyi seçip 160 ile 240 Microsoft puanı karşılığında satın alabilirsiniz. […]

05.01.2012 | ulasufuk

Microsoft’un Xbox Live servisinde yer alan Avatar sisteminde,kostümler dışında bir çok eşyayı satın alabiliyorduk.

Şimdi de avatar’lar için dövmeler Xbox Live üstünde yer aldı. Artık avatar’ınıza dövme yapabileceksiniz.Avatar sistemi için dövme yaptırma özelliği getiren Xbox Live’dan,özelleştirme kütüphanesinde bulunan farklı dövme stillerinin yer aldığı listeden beğendiğiniz dövmeyi seçip 160 ile 240 Microsoft puanı karşılığında satın alabilirsiniz.

Tam liste Xbox Marketplace’da yayınlanmış durumda.Göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!