-->
UFC Undisputed 3’ün Kariyer Mod Videosu ve Demo Tarihi

THQ, UFC Undisputed 3 için ‘Career Mode’ (Kariyer modu) isimli video yayınlandı. Oyunun kariyer modunu popüler eski UFC ağır siklet şampiyonu Quinton ‘Rampage’ Jackson tanıtıyor. UFC Undisputed 3’de 14 yeni eğitim modu,farklı başlangıç seçenekleri ve gerçek dünya altı eğitim kampları gibi seçenekler yer alacak. 150’den fazla dövüşçü ve yedi ağırlık sınıfını kapsayan oyun 17 Şubat’ta PS3 ve Xbox […]

20.01.2012 | mrcappola

THQ, UFC Undisputed 3 için ‘Career Mode’ (Kariyer modu) isimli video yayınlandı.

Oyunun kariyer modunu popüler eski UFC ağır siklet şampiyonu Quinton ‘Rampage’ Jackson tanıtıyor. UFC Undisputed 3’de 14 yeni eğitim modu,farklı başlangıç seçenekleri ve gerçek dünya altı eğitim kampları gibi seçenekler yer alacak.

150’den fazla dövüşçü ve yedi ağırlık sınıfını kapsayan oyun 17 Şubat’ta PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.Şunuda belirtmeyi unutmayalım THQ  oyunun demosunun Salı günü Xbox Live üzerinden yayınlanacağını duyurdu.PS3 demosununda Çarşamba günü PSN’de yer alacağı belirtiliyor.

Şimdi sıra videoda:

 


 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!