-->
Twisted Metal’da Move Desteği Olacak

Eat Sleep Play tarafından Playstation 3’e özel olarak geliştirilen ve 14 Şubat’ta Amerika’da piyasalarda olacak Twisted Metal’le ilgili yeni bir bilgi geldi. Ünlü oyun mağazası zinciri GameStop mağazasında çekilmiş bir görüntüyle oyunun Move desteğine de sahip olacağını gözler önüne serildi.30 multiplayer haritaya sahip olacak ve 4 kişilik bölünmüş ekranda co-op özelliği sunacak oyunun mağazadan gelen […]

09.01.2012 | mrcappola

Eat Sleep Play tarafından Playstation 3’e özel olarak geliştirilen ve 14 Şubat’ta Amerika’da piyasalarda olacak Twisted Metal’le ilgili yeni bir bilgi geldi.

Ünlü oyun mağazası zinciri GameStop mağazasında çekilmiş bir görüntüyle oyunun Move desteğine de sahip olacağını gözler önüne serildi.30 multiplayer haritaya sahip olacak ve 4 kişilik bölünmüş ekranda co-op özelliği sunacak oyunun mağazadan gelen görüntüsünde aşağıda da göreceğiniz gibi standart kontrolcünün yanında Move kontrollerinin atandığı görülüyor.

İşte o görüntü:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!