-->
Türk Yapımı Shadow of a Soul:Chapter 1 Duyuruldu

Vivic Entertainment tarafından geliştirilen ve firmanın ilk oyunu olan Shadow of a Soul:Chapter 1 duyuruldu. Vivic Entertainment’ın kurucusu Ferzan Aygen tarafından duyurulan oyun,korku-hayatta kalabilme türündeki oyun üç ayrı bölüm olarak yayınlanacak. Oyundaki ana karakter Jack,sanayi casusluğu yaparken girdiği bir binada doğaüstü olayların oluşması ile mahsur kalıyor. Jack sıradışı olaylar sonrasında kendini bir kabusun ortasında buluyor.1 […]

01.01.2012 | ulasufuk

Vivic Entertainment tarafından geliştirilen ve firmanın ilk oyunu olan Shadow of a Soul:Chapter 1 duyuruldu.

Vivic Entertainment’ın kurucusu Ferzan Aygen tarafından duyurulan oyun,korku-hayatta kalabilme türündeki oyun üç ayrı bölüm olarak yayınlanacak.

Oyundaki ana karakter Jack,sanayi casusluğu yaparken girdiği bir binada doğaüstü olayların oluşması ile mahsur kalıyor. Jack sıradışı olaylar sonrasında kendini bir kabusun ortasında buluyor.1 yıldır geliştirilen oyunun çıkış tarihi olarak 24 Ekim 2012 gösteriliyor.Windows PC ve Mac için perakende satış fiyatı $ 19.99 olarak sunulacak oyunun PS3 sürümünün ise 2013 yılında planlandığı söylendi.

Oyun için bir de video yayınlandı,aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.