-->
Trine 2’nin Türkçe Yaması Yayınlandı

Frozenbyte tarafından PC, PS3 ve Xbox360 için geliştirilen,geçtiğimiz aylarda çıkış yapan ve büyük ilgi gören oyunlardan Trine 2’nin Türkçe yaması resmi olarak yayınlandı.PC kullanıcıları için Steam üzerinden sunulan yama, Türkçe menü yazılarını ve altyazıları kapsıyor. (Türkçe seslendirme yok) Türkçe yamanın PS3 ve Xbox 360 sürümleri ile ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı,yani konsolları için ne […]

19.01.2012 | mrcappola

Frozenbyte tarafından PC, PS3 ve Xbox360 için geliştirilen,geçtiğimiz aylarda çıkış yapan ve büyük ilgi gören oyunlardan Trine 2’nin Türkçe yaması resmi olarak yayınlandı.PC kullanıcıları için Steam üzerinden sunulan yama, Türkçe menü yazılarını ve altyazıları kapsıyor. (Türkçe seslendirme yok)

Türkçe yamanın PS3 ve Xbox 360 sürümleri ile ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı,yani konsolları için ne zaman geleceği henüz belli değil.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!